Een Van Ginkel keuken maakt ook u blij!

Nostalgische keuken

Nostalgische keukens, het landleven van ooit

Het landleven van ooit. Juist dát is een inspiratiebron voor de nostalgische keukens van vandaag. De sobere eenvoud van toen is een veelzijdige schat voor nu. Dát weet Van Ginkel Keukens als geen ander. We nemen u mee naar boerderijen, hofsteden en arbeiderswoningen met hun landelijke keukens. Zonder twijfel: ze waren klein, robuust en overduidelijk handgemaakt.

Oude tijden met nieuwe technieken

Even terug naar vroeger, bij oma in de keuken. Die sfeer die daar heerste, wilt u thuis ook. Uiteraard met een modernere inslag. Wat overleeft, zijn die gezellige, knusse momenten aan de keukentafel. Even samen de dag doorspreken met een glas rode wijn of een warme kop thee. Alleen dan geen heet water vanuit een ouderwetse fluitketel, maar vanuit uw splinternieuwe Quooker. Herinnert u zich die zelfgebakken appeltaart (met appels uit eigen boomgaard!) op het fornuis nog? Dit gevoel brengt u weer helemaal tot leven, alleen met de modernste technieken. Bijvoorbeeld door een ingebouwde combi-stoomoven. Die appeltaart is in een mum van tijd klaar!

Bezoek de showroom

Heerlijk, dat behaaglijke gevoel van vroeger, in oma’s keuken. De kunst is om in uw nostalgische keuken dezelfde sfeer op te roepen. Heerlijk! De eerste vleug van dit gevoel ervaart u in onze keukenshowroom in Barneveld. Daar helpen onze keukenadviseurs u graag met het ontwerpen en stijlen van uw nostalgische keuken. Het resultaat? U verlaat onze showroom met een op maat gemaakte 3D-tekening van uw eigen nostalgische keuken. Een afspraak maken voorkomt een teleurstelling. Doen dus!

 
Maak een afspraak Meer informatie

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?