Samen uw ultieme droomkeuken ontwerpen

Houten keukens

Tijdloos en passend bij bijna iedere stijl

Is een houten keuken nostalgisch of modern? Eigenlijk is een houten keuken een kameleon. Ze hebben een verbazende tijdloosheid en passen in interieurs met uiteenlopende stijlen. Gebruik van hout geeft een warm karakter aan uw keuken en straalt sfeer uit. Door de bewerkelijkheid van hout is uw droomkeuken bij Van Ginkel Keukens geheel naar uw persoonlijke wensen te ontwerpen. Een houten keuken maken is maatwerk, iets wat wij doen in onze eigen werkplaats. Uw gepersonaliseerde keuken is duurzaam gemaakt, waardoor u er jaren kook- en woonplezier aan beleefd.

Combineer erop los

Kiest u bijvoorbeeld voor deurtjes van ruw eikenhout met zware tussenpanelen? Of houdt u van handgeschilderde kraalschrootdeurtjes, waarin de houtnerf nog zichtbaar is? Het pure karakter van de houten keuken zet u extra aan met bijvoorbeeld een betonnen werkblad of een muur die voorzien is van betonstuc. Een moderne knipoog? Combineer dan hout met een RVS-werkblad of een mat Boretti gasfornuis. Wat heeft iedere houten keuken gemeenschappelijk? Een stoere, robuuste uitstraling die past in uw lifestyle.

Bezoek de showroom

Bent u eruit? Wordt het inderdaad een nieuwe houten keuken, maar zoekt u nog naar een passende invulling van uw keukenwensen? Van Ginkel Keukens vervult uw wensen graag in onze showroom in Barneveld. Het is handig om een afspraak te maken met één van onze keukenadviseurs. Zij adviseren u over de indeling, stijl en apparatuur en zijn bovendien in staat om uw wensen om te zetten in een gedetailleerde 3D-tekening.

 
Maak een afspraak Meer informatie

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?