Een Van Ginkel keuken maakt ook u blij!

Handgeschilderde keukens

Vakmanschap en ambacht

Een keuken met een eigen, sterke persoonlijkheid? Dát is een keuken waarin vakmanschap en ambacht zichtbaar zijn? Een handgeschilderde keuken is karakteristiek dankzij de zichtbare structuur van de verfkwast. Ontdek bij Van Ginkel Keukens hoe een handgeschilderde keuken wordt ontworpen en vervaardigd: stijlvol, efficiënt én betaalbaar.

Handgeschilderd: exclusief én betaalbaar

Een handgeschilderde keuken heeft een exclusieve en persoonlijke uitstraling. Niet verwonderlijk, omdat u het precieze handwerk van de vakman. Zo’n keuken wekt de indruk volledig met de hand gemaakt te zijn. Gelukkig hoeft dat niet! Van Ginkel Keukens combineert een modern productieproces met een ambachtelijk afwerkingsniveau. Uw voordeel? Een betaalbare, handgeschilderde keuken, met een hoog kwaliteitsniveau en dezelfde chique uitstraling.

Uw eigen droomkeuken ontwerpen

Samen met u ontwerpen we uw droomkeuken in 3D. Dat doen we tijdens een afspraak in onze showroom, waarbij u meekijkt op een groot scherm. Onder het genot van een kop geurige koffie inspireert onze showroom u om de juiste keuzes te maken. Zo groeit op ‘papier’ uw eigen handgeschilderde keuken. Onze keukenadviseurs voorzien u gaandeweg het proces van tips en ideeën. Wanneer spreken we af?

 
Maak een afspraak Meer informatie

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?