Ervaar de sfeer van een betrokken familiebedrijf

Van Ginkel Bora dealer!

U zoekt een Bora dealer in de regio Barneveld? Welkom bij Van Ginkel Keukens in Barneveld, wij zijn sinds kort dealer van het fantastische merk BORA.
Het innovatieve afzuigsysteem van BORA zorgt voor een betere en prettige afzuiging van damp en stoom. Ook bekend als kookplaat afzuiging.
De briljante uitvinding van de BORA afzuiging ziet af van de conventionele systemen voor afzuiging. De nieuwe techniek van de BORA afzuiging voorkomt vetafzettingen, is geluidloos en heeft geen storende elementen. Uw keuken blijft stijlvol en schoon. Dit bewijst ook dat de BORA afzuiging een innovatief systeem is in de keukenwereld.
De slimme techniek van de BORA afzuiging heeft een andere werking dan de gewoonlijke systemen. De geur van uw eten zal door de afzuiging niet in andere woonruimtes van uw huis worden verspreidt. Heel effectief en prettig koken.

Binnen de BORA ranche zijn er 3 verschillende principe mogelijkheden:

BORA Basic – een sterk duo. Van een krachtig kookveld en een effectieve kookveldafzuiging hebben we een aantrekkelijke eenheid gemaakt. Verschillende afmetingen en functies bieden alternatieven voor iedere keuken.

BORA Classic – combineert een hoogwaardige kookveldafzuiging met verschillende krachtige kookvelden.

BORA Professional – combineert een hoogwaardige kookveldafzuiging met krachtige, extra diepe kookvelden, waarbij de bediening op de voorzijde van het blad gemonteerd wordt. Koken in perfectie.