Een Van Ginkel keuken maakt ook u blij!

Blackboard Edition koel-diepvrieskast van Miele

Met de nieuwe, vrijstaande koel-diepvrieskasten van Miele creëer je het perfecte klimaat voor het bewaren van levensmiddelen. De speciale Blackboard Edition van deze nieuwe “range” is een echte blikvanger in elke keuken.

Met de Blackboard Edition van Miele kan je creatieve boodschappen en tekeningen op de voorzijde van de koel-diepvrieskast zetten met traditionele krijtjes of speciale krijtstiften. Een stijlvolle, handige en vrolijke toevoeging aan het keuken-design. De unieke vershoudsystemen, zoals PerfectFresh Pro, zorgen er daarbij voor dat producten langer vers blijven. Zelfs tot wel vijf keer langer dan in een gewone koelkast! Een groot voordeel, want je hoeft minder vaak boodschappen te doen en minder levensmiddelen verdwijnen in de prullenbak.

Zeer laag energieverbruik

Alle nieuwe vrijstaande koel-vriescombinaties van Miele zijn standaard voorzien van classificatie A++. Een aantal modellen beschikt zelfs over energie-efficiëntieklasse A+++. Ook verkrijgbaar met glazen front in briljantwit of obsidiaanzwart en met roestvrijstalen look.

Meer informatie? Welkom in de showroom!