Skip to main content

Elk detail sluit aan op de stijl van deze prachtige keuken

In Leusden mocht Van Ginkel Keukens aan de slag met het ontwerp en de plaatsing van een lichte eikenhouten keuken in Japandi-stijl. De keuken straalt, door de keuze voor het lichte eikenhout in combinatie met het marmerlook keukenblad, een bepaalde rust uit. De hoge kasten zijn op maat gemaakt, zodat ze precies passen onder het schuinaflopende plafond. 

Een rustige sfeer in Japandi-stijl 

Lichte houttinten sluiten perfect aan op een Japandi-stijl keuken. Japandi is een combinatiestijl van Deens en Japans design. De keuken heeft een moderne en rustige uitstraling. Dat komt door een combinatie van materiaalkeuze, kleurkeuze en de keukenopstelling. Veel unieke kenmerken zijn toegevoegd in het ontwerp. Zo zijn de kasten speciaal op maat gemaakt, zodat ze perfect passen in de ruimte. 

Een doorlopend werkblad in marmerlook 

Het werkblad in deze keuken is gemaakt van composiet en heeft een marmerlook. De lichte kleur sluit mooi aan op de eikenhouten kasten. Het geeft de keuken een prachtige rustige sfeer en tegelijk een luxe uitstraling. Een mooi detail van het werkblad: de zijkanten zijn volledig doorgetrokken tot aan de grond. 

De hoge kasten zijn strak op maat gemaakt onder het schuinaflopende plafond. Het kookeiland is voorzien van een BORA inductiekookplaat met werkbladafzuiging. Daarnaast is gekozen voor keukenapparatuur uit de Miele 7000 serie in Obsidiaanzwart.

Quote

“Een prachtige keuken, die rust uitstraalt en heel stijlvol is”

Op zoek naar uw droomkeuken?

Laat u inspireren: vraag gratis ons magazine aan of
bezoek onze showroom.

Vraag magazine aanBezoek onze showroom
  • Previous ProjectModerne woonkeuken in zwart eiken en kasjmier

  • Next ProjectAntraciete, moderne keuken in karakteristieke woning | Barneveld