Wij maken uw droomkeuken werkelijkheid!

Inbouwapparatuur

De apparatuur maakt het verschil tussen een meubel en een keuken. Dankzij de nieuwste technieken kunt u met moderne apparatuur snel en gezond kokkerellen. Bovendien heeft keukenapparatuur tegenwoordig een fraai design. Van Ginkel Keukens verkoopt top-apparatuur van uiteenlopende A-merken. Een keuken koopt u tenslotte voor jaren. Daar passen duurzame en energiezuinige apparaten bij!

Miele, immer besser!
Miele is een van de bekendste topmerken in Nederland. Sinds de oprichting in 1899 is het motto 'immer besser'. Dat betekent 'steeds betere producten maken'. Trouw aan deze filosofie produceert Miele producten van een bijna spreekwoordelijk hoge kwaliteit. Voor onze klanten betekent dit de geruststellende zekerheid dat ze de beste huishoudelijke apparaten in huis halen. Dit maakt Miele uniek.

Bosch, technologie voor het leven
Al generaties lang maken de huishoudelijke apparaten van Bosch het dagelijks leven gemakkelijker. Ze nemen u werk uit handen en zorgen ervoor dat uw huishoudelijk werk sneller klaar is. Uw kwaliteit van leven stijgt, omdat u tijd overhoudt. De huishoudelijke apparaten van Bosch staan voor compromisloze kwaliteit, technische perfectie en hoge betrouwbaarheid.
Siemens, the future is moving in
De prachtige Siemens-apparatuur maakt uw leven thuis comfortabeler met behulp van  innovatieve technologie en doordacht design. Siemens verlegt de  technologische mogelijkheden van keukens en maakt onze inbouwapparatuur steeds duurzamer. Met meer gebruiksgemak en door de duurzaamheid te vergroten,  kunt u onbezorgd van uw keuken genieten. Zo houdt u meer tijd  over voor andere zaken.

Atag, we love to cook
Atag apparatuur is speciaal ontwikkeld voor uw keuken. Hoe? Door compromisloos materiaalgebruik, slimme details en volkomen gevoelsmatige bediening. Atag maakt net zulke doordachte keuzes als u. Alles om uw favoriete plek in huis nog beter te maken.

Novy, keukenventilatie om stil van te worden
Voor Novy is een keuken meer dan een ruimte waar gekookt wordt. Het is een plek die ruimte biedt voor gezelligheid en het nuttigen van een heerlijke maaltijd. De ontwikkeling van de keuken van functionele ruimte naar een leefruimte: daar heeft de afzuigkap als geen ander apparaat zo’n essentiële rol ingespeeld. Want een afzuigkap die stil is en effectief zijn werk doet, creëert alle ruimte om te doen in de keuken wat u wilt. Als een sterk Europees merk levert Novy daarom afzuigkappen die geuren, kookvocht en vet effectief afvoeren. Maar: wel in alle stilte!

PITT cooking, beleef de nieuwe kooksensatie
PITT cooking is een eyecatcher voor uw keuken. De subtiel geïntegreerde kookpitten passen in iedere keuken. Klassiek of landelijk, eigentijds of design: PITT cooking kent geen grenzen. De opstelling van de branders kunt u naar eigen inzicht invullen. Met PITT cooking bent u zelf de ontwerper van uw kookplek.

Gaggenau
Het absolute luxemerk in de keuken: haal tijdloos design in huis! Gaggenau geldt al meer dan 300 jaar als het toonaangevende merk voor huishoudelijke apparatuur en als innovatieleider op het gebied van technologie en ontwerp 'Made in Germany'.

 
Maak een afspraak Meer informatie

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?