Samen uw ultieme droomkeuken ontwerpen

Over van Ginkel

De enorme toewijding waarmee vakmensen hun werk doen en een heel team invulling geeft aan uw wensen. Het is voor van Ginkel Keukens een absoluut hoogtepunt als we als team weer een fantastische keuken hebben gerealiseerd. Onze medewerkers vertellen u er naar hartenlust over. 

teamfoto-hompage

 


 

"We hebben elke dag plezier"

John van Ginkel - van Ginkel keukens

Kwaliteit en service zijn van alle tijden

John van Ginkel: "In alle tijden hechten mensen waarde aan kwaliteit en service, dat merken we. Natuurlijk speelt ook prijs een rol. De afgelopen jaren ontmoetten we veel mensen met een duidelijk budget. Maar ook die mensen kozen voor kwaliteit; voor een keuken met stijl en uitstraling en een lange levensduur. Wat dat betreft, is onze formule van alle tijden". Bij de geheime formule van Van Ginkel keukens hoort - behalve aandacht voor de klant - ook plezier. Iedereen lijkt reuzenplezier in zijn werk te hebben, van verkopers tot monteurs. John glimlacht. "En dat is nog echt zo ook", zegt hij. "We hebben een enorm goed team. De sfeer onderling is geweldig. Iedereen geniet bovendien van zijn vak en levert graag 'n stuk vakwerk. Klanten waarderen het enorm als ze vriendelijke mensen ontmoeten die hun werk met een glimlach doen. Ik ben echt trots op ons team."

 


 

Werken bij Van Ginkel keukens is fantastisch!

Al ruim 19 jaar werkt Cor bij Van Ginkel Keukens. Hij kan niet anders zeggen dan dat hij een fantastische tijd heeft bij Van Ginkel Keukens. Elke dag gaat hij met plezier naar z'n werk. "Ik vind het leuk dat ik betrokken ben bij de complete realisatie van een keuken. Van ontwerp tot oplevering en alles wat daartussen. Samen met de klant ontwerp ik zijn ultieme keuken. Hebben onze monteurs hun werk gedaan - ik zeg altijd: het zijn de beste vakmensen die er zijn - dan ga ik langs voor de oplevering."

"Het is geweldig om dan een enthousiaste klant te ontmoeten en het resultaat te zien. Met een tevreden gevoel rijd ik dan weer terug. Klaar voor de volgende!"

"Betrokken bij de complete realisatie"

Cor Bruil - van Ginkel keukens

 


 

"Samen een droomkeuken ontwerpen"

Evert Brouwer - van Ginkel keukens

"Belangrijk is dat de keuken in balans is"

Op de vragen wat een keuken ontwerp geslaagd maakt, en wat een keuken tot een eigen keuken maakt waarin je je happy voelt denkt verkoper Evert Brouwer even hardop na. Dagelijks zit hij met klanten om de tafel voor het ontwerp van een nieuwe keuken. En dat doet hij met plezier. "Het is niet alleen de uitstraling van de woning, het frontje van de keuken of de apparatuur. Het is een optelsom van al die factoren. Een gevóel." Als ervaren keukenontwerper onthult Evert een paar van zijn principes. "Belangrijk is dat de keuken in balans is. De kookplaat en de spoelbak moeten zo geplaatst worden, dat ze beiden de aandacht krijgen die ze verdienen. Met genoeg ruimte eromheen. Hoge kasten passen we vaak toe. Om de rust te bewaren, streven we naar een symnetrische indeling. De apparatuur krijgt in zo'n wand vaak een centrale plaats. Ik geniet er elke dag van om samen met klanten hun droomkeuken te ontwerpen!"

 


 

Ik probeer het altijd te doen zoals ik het voor mezelf ook zou doen!

Voor een jongensboek is het verhaal van Nathan niet geschikt. Dan had hij als jochie al moeten dromen van een baan als keukenmonteur. En dat is bepaald niet het geval. "Na mijn opleiding moest ik wat gaan doen. Op aandringen van mijn vader solliciteerde ik bij Van Ginkel Keukens, die toen een leerling-monteur zocht. Maar ik had geen idee wat dat inhield, een keuken plaatsen."

Na vijftien jaar bij Van Ginkel keukens is hij een doorgewinterde keukenmonteur. Hij kent de kneepjes van het vak en geniet er elke dag van. "Keukens plaatsen is mensen blij maken", zo vat hij het samen. "Als ik ergens de deur uitga, laat ik tevreden mensen achter. Mensen die misschien jarenlang toegeleefd hebben naar hun nieuwe keuken. Ze geven een bepaald bedrag uit voor een keuken en mogen er dan ook wat moois voor verwachten."

Aan Nathan zal het niet liggen, hij is een perfectionist. Een liefhebber van wat hij noemt 'het priegelwerk'. Dat fijne werk is er genoeg: is het niet bij het plaatsen van een keuken, dan wel bij serviceklussen. De ene keer moet hij verlichting onzichtbaar wegwerken in een splinternieuwe keuken. De andere keer hangt hij het deurtje van een twintig jaar oude keuken recht. "Die serviceklussen zijn ook leuk. Als ik op een dag zes klussen oplos, heb ik zes klanten blij gemaakt. Geweldig toch? Dat geeft me een voldaan gevoel."

Nathan vindt het contact met mensen één van de mooiste onderdelen van zijn werk. Hij denkt graag mee en geeft praktische adviezen. Bij het plaatsen van de keuken zijn er altijd nog knopen die moeten worden doorgehakt. De plaats van het stopcontact bijvoorbeeld. In de spatplint of erboven? "Als keukenmonteur denk ik daarin mee met de klant. Het zijn de details die een keuken afmaken. Ik probeer het altijd te doen zoals ik het voor mezelf ook zou doen."

"Keukens plaatsen is mensen blij maken"

Nathan Brouwer - van Ginkel keukens

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?