Ervaar de sfeer van een betrokken familiebedrijf

Miele apparatuur

Als Miele Kitchen Experience Partner hebben wij een bijzondere samenwerking met het Miele Experience Center in Vianen. U kunt bij Van Ginkel terecht voor een goed advies over Miele-inbouwapparaten en voor de laatste keukentrends. Bovendien ontvangt u alleen bij een Kitchen Experience Partner aantrekkelijke extra’s bij uw aankoop van Miele-inbouwapparaten. Wij werken nauw samen met het Miele Kitchen Experience op basis van de volgende punten:

  • Uitstekende service
  • Vertrouwd vakmanschap
  • Advies op maat
  • Deskundig personeel
  • Breed assortiment
  • Laatste productinnovaties

Voor Miele is duurzaam handelen traditioneel één van de belangrijkste waarden. Juist dát is een absolute voorwaarde voor economisch succes op lange termijn. Miele is lid van Global Compact, een VN-initiatief ter bevordering van maatschappelijk verantwoord ondernemen, en ondertekenaar van het 'Charta der Vielfalt', het Duitse handvest voor diversiteit in het bedrijfsleven. Tweejaarlijks publiceert Miele een milieu- en MVO-verslag.

Miele biedt haar klanten producten die toonaangevend zijn op het gebied van duurzaamheid, prestaties, bedieningsgemak, energie-efficiëntie, design en service. Dit is in overeenstemming met het stempel 'immer besser', dat de oprichters Carl Miele (links) en Reinhard Zinkann op hun eerste apparaten drukten. Door dat motto laat Miele zich nog steeds leiden.

 

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?