Alles tot in de puntjes geregeld

Keukenbladen

Werkbladen
Heerlijk kokkerellen, daar is meer voor nodig dan een kookplaat. Snijden, roeren, mixen, gieten, stampen, zeven en wegen. Op het werkblad gebeurt het allemaal. Daarom moet het materiaal hard, slijtvast en waterbestendig zijn. Wat zijn de mogelijkheden?

Graniet: duurzaam en natuurlijk, unieke tekening
Graniet is puur natuur. In feite is het een schijf natuursteen, die uit een berg gezaagd is. Dat betekent keihard materiaal dat enorm duurzaam is. Haarscheurtjes, putjes, aders en ‘vlekken’ geven graniet een natuurlijke uitstraling.

Composiet: spraakmakende kleuren en natuurlijke uitstraling
Composiet bestaat voor 95% uit kwartsiet (een natuurlijk materiaal van een soort zandkorrels) dat gemengd wordt met kleurpigmenten, granietkorrels en polyesterhars. Met als resultaat een materiaal dat even hard is als het hardste graniet.

Terrazzo: duurzaam en authentiek, onmiskenbare uitstraling
Terrazzo wordt gemaakt van gebroken marmerkorrels die met cement en hulpstoffen gemengd worden. Terrazzo heeft de authentieke look van het verleden en oude boerderijen.

Massief hout: sfeervol en warm en natuurlijke kleuren
Massief hout heeft een warme, natuurlijke uitstraling. Het werkblad wordt met olie afgewerkt zodat u ook op een later tijdstip slijtageplekken kunt bijwerken.

Multiplex werkbladen: betaalbaar design in talloze kleuren
Multiplex werkbladen zijn afgewerkt met een speciaal toplaminaat. De toplagen zijn sterk doordat ze gedrenkt zijn in een melaminehars. Behalve de relatief lage prijs is de enorme keus in kleuren een voordeel van deze materiaalsoort.

Keramiek: ideaal onderhoudsvrij en een luxe uitstraling
Keramiek is een innovatief materiaal, verkrijgbaar met een dikte vanaf slechts 3mm. Het materiaal is 100% kleurvast en leverbaar in platen van 100 x 300 cm. Het materiaal is keihard, krasvast en hittebestendig.

Topcore: trendy uitstraling voor een goede prijs
Een TopCore-keukenblad is stootvast, watervast, hygiënisch en makkelijk te reinigen. Maar de werkelijke kracht van TopCore zit in de decoratieve toplaag. Want de structuren zien er niet alleen uit als hout, textiel of steen-ze voelen ook echt zo aan! Dit hoogwaardige materiaal biedt u tal van mogelijkheden voor een origineel en trendy ontwerp.

Roestvrijstaal: hygiënisch  en professioneel, tijdloos design
Een keukenblad van roestvrij staal (RVS) biedt vele mogelijkheden. De werkbladen lenen zich voor uiteenlopende toepassingen, maar zijn vooral op hun plaats waar watervastheid en hygiëne worden gevraagd. Door hun tijdloze uiterlijk en eigen glans zijn zij niet alleen geschikt voor professioneel gebruik, maar passen ze goed in elke keuken.

 
Maak een afspraak Meer informatie

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?