Alles tot in de puntjes geregeld

Details

Details maken de keuken…Een keuken ontwerpen is een, maar het eindresulstaat valt of staat met de details van de afwerking. Ervaar zelf de details die uw keuken persoonlijk maakt.

Detail-Muurkraan

Muurkraan 

Een inbouwkraan wordt ook wel een muurkraan genoemd. Waarom? Een gedeelte van de kraan wordt in de muur ingebouwd. Daarnaast verhogen inbouwkranen het onderhoudsgemak. Een kraan uit de muur heeft namelijk minder hoekjes waar vuil in kan gaan zitten. Daarnaast ontstaat met een muurkraan een mooie afwerking en een strak design.

Wijnklimaatkast

Bent u een wijnliefhebber? Dan is een wijnklimaatkast onmisbaar in uw interieur. In zo'n wijnkast kunt u goede wijnen bewaren en laten rijpen onder ideale omstandigheden. Uw flessen wijn zullen in een klimaatkast niet alleen op de juiste temperatuur bewaard worden, maar liggen ook in een kalme en trillingvrije omgeving. Een wijnklimaatkast is de perfecte vervanger van een natuurlijke wijnkelder! Daarnaast is de wijnklimaatkast prachtig verwerkt in uw keuken en geeft dit ook nog eens een exclusieve uitstraling.

Detail-Wijnklimaatkast

Detail-stoomoven

Stoomoven accessoires 

Optimaal samenspel tussen apparaat en accessoires voor het perfecte samenspel! Door gebruik te maken van originele Miele-accessoires in combinatie met Miele-keukenapparatuur behaalt u gegarandeerd het beste resultaat met uw gerechten. Bij het gebruik van deze accessoires benut u alle functies van uw Miele-apparaat volledig.

Geïntegreerde bedieningsknoppen

Als prachtig detail in uw keukenblad kunnen wij ook de knoppen aan de voorkant integreren. Dit is van het merk Gaggenau en geeft een prachtige uitstraling aan uw keuken. Hierdoor heeft u meer ruimte op het aanrechtblad en een grotere pan-opzetruimte. Automatische snelontsteking, elektronische vlambewaking en een vlak gietijzeren rooster vormen de basis voor comfortabel koken. Daarnaast zorgt de roestvrij stalen bedieningsknop met kookzone- en vermogensmarkering voor een zeer eenvoudige bediening.

Detail-knoppen

Detail-gebrand-graniet

Gebrand graniet 

Gebrand graniet geeft een robuuste en antieke uitstraling in je keuken. Met gasbranders verhitten we werkbladen extreem en koelen we ze terug met een koelvloeistof. Door dit proces knapt de toplaag los en ontstaan er onregelmatige putjes in het materiaal. Dit heeft dus ook een anti-slip effect. Gebrand graniet heeft een stoere uitstraling in uw keuken en maakt de afwerking helemaal af.

 

 

Afzuigkap in het aanrechtblad

De DownDraft-afzuigkap van Miele wordt ingebouwd in het aanrechtblad en neemt daardoor geen extra ruimte in de keuken in. Ideaal voor als u te maken hebt met verschillende plafondhoogtes in uw keuken. Met één druk op de knop komt de DownDraft-afzuigkap uit het aanrechtblad tevoorschijn, waarna hij direct gebruikt kan worden. Wanneer u de afzuigkap niet meer nodig hebt, verdwijnt deze met één druk op de knop weer in het aanrechtblad. De afzuigkap is niet alleen een lust voor het oog, maar ook nog eens bijzonder functioneel. Ook heeft het natuurlijk een prachtig design en is de afzuigkap mooi weggewerkt in de keuken.

Detail-afzuigkap

Detail-Blum-LEGRABOX-laden

Blum LEGRABOX-laden

Een strak, elegant ontwerp in combinatie met hoogwaardige materialen bepalen hoe LEGRABOX eruitziet. De ladezijwanden zijn aan de binnen- en buitenkant recht. Ze zijn slechts 12,8 mm dik. Alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd en vloeien harmonieus in elkaar over. LEGRABOX heeft een volledig nieuw kleurenconcept. Het merk van de klant kan in het ontwerp van de ladezijwand geïntegreerd worden. LEGRABOX maakt een brede waaier aan toepassingen mogelijk voor laden, binnenladen, voorraadladen en binnenvoorraadladen. In elke woonruimte staat LEGRABOX goed.

 

LED-verlichting

LED-verlichting is al lange tijd niet meer weg te denken uit de keuken, maar inmiddels ook toepasbaar onder uw keukenblok om het geheel extra uit te lichten. Voor een heldere blik in uw laden wordt het inmiddels ook in de laden toegepast. Bij het opentrekken van uw laden gaat er verlichting branden, zodat u met goed licht direct vindt wat u nodig hebt.

 

 

Detail-LED-verlichting

Detail-Twist

Twist

De oplossing voor een stopcontact op een eiland is de Twist. Ideaal voor montage in het werkblad boven een lade of de vaatwasser vanwege de geringe inbouwdiepte van 40 mm. Met de huidige trend van het toepassen van een eiland in de keuken is deze accessoire niet meer weg te denken.

 
Maak een afspraak Meer informatie

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?