Ervaar de sfeer van een betrokken familiebedrijf

De Snuffelkelder heeft een nieuwe naam

Eigenstijl Wonen. Onder die naam zal de Barneveldse woonwinkel ‘De Snuffelkelder’ voortaan bekend staan. De naamsverandering gaat gepaard met een uitbreiding van de winkel aan de Marconistraat. ,,Nu hebben we de mogelijkheid om nog meer meubels te laten zien in onze winkel.”

Aldus Wilma van Ginkel, die de zaak al meer dan twintig jaar runt samen met haar man John. De opening van de vernieuwde winkel vond plaats op vrijdag 7 april. Wilma: ,,Het gedeelte dat we al hadden, de kelder, is best laag. Het nieuwe gedeelte heeft een hoger plafond, waardoor we bijvoorbeeld grote kasten kunnen tentoonstellen. De uitbreiding biedt ruimte voor nieuwe producten en nog meer variatie in stijlen. Zo voegen we ook de Scandinavische stijl aan onze collectie toe.”

INSPIREREN

Ook de naam van de woonwinkel werd onder handen genomen. ,,Klanten zeiden wel eens dat ze de naam ‘Snuffelkelder’ niet meer bij ons vonden passen. De naam ‘Eigenstijl Wonen’ past veel beter bij ons. We hebben als winkel een originele, eigen stijl, die tot stand komt door het combineren van verschillende interieurstijlen. Op die manier streven wij ernaar om een interieur aan te bieden dat net even anders is dan een standaard inrichting.” Daarmee wil Van Ginkel haar klanten inspireren: ,,We combineren bijvoorbeeld een oude Indonesische kast met een moderne bank. Zo breng je de klant ook weer op nieuwe ideeën. Daarom veranderen we continu het interieur van onze zaak. We proberen altijd weer iets anders te doen om klanten te inspireren. Daarnaast is ons assortiment heel breed. Je kunt met onze collectie je hele huis inrichten en er dan ook nog leuke accessoires bij zoeken.”

WEBSHOPS

Naast de winkel aan de Marconistraat, runt Wilma met haar personeel nog twee webshops. ,,We hebben een webshop van de zaak zelf en één met allerlei soorten verlichting: Robuustelampen.nl. Met de webshops zijn we heel fanatiek. Ik houd alles zelf bij, samen met drie collega’s. Veel mensen komen speciaal naar onze winkel dankzij de webshops; soms zitten ze daarvoor zelfs anderhalf uur in de auto. Ze komen bijvoorbeeld voor ons grote assortiment aan kruiklampen, maar ook voor de andere meubels.”

Gedurende de hele maand april zijn diverse meubelstukken in de aanbieding bij Eigenstijl Wonen. Van Ginkel: ,,Denk bijvoorbeeld aan korting op eettafels, eetkamerstoelen en fauteuils.”