Wij maken uw droomkeuken werkelijkheid!

QuickPowerWash

Beste reinigingsprestaties…
Samen onovertroffen: het nieuwe afwasprogramma QuickPowerWash en de daarop afgestemde UltraTabs Multi bereiken de best mogelijke reinigings- en droogresultaten voor normaal vervuild vaatwerk in 58 minuten. De speciaal ontwikkelde tabs lossen snel op binnen slechts 2-3 minuten. Daarmee is direct aan het begin van het afwasprogramma al voldoende reinigingsmiddel aanwezig. Het resultaat: Reinigingsresultaatklasse A

Alle EcoFlex-vaatwassers van Miele zijn voorzien van het unieke afwasprogramma QuickPowerWash. Dit programma reinigt en droogt serviesgoed en bestek in slechts 58 minuten! In combinatie met de speciaal ontwikkelde UltraTabs Multi van Miele worden de best mogelijke reinigingsresultaten bereikt. Deze tabs zijn namelijk binnen twee tot drie minuten in het water opgelost, waardoor vanaf het begin van het programma de reinigingskracht in werking treedt. Het resultaat: reinigingsklasse A!

Afwastabs voor één jaar afwassen cadeau!
Kiest u tussen 1 mei en 31 oktober 2016 voor een EcoFlex-vaatwasser, dan ontvangt u een pakket Miele-afwastabs voor één jaar afwassen cadeau! De formule van de UltraTabs Multi-tabs zijn perfect afgestemd op de EcoFlex-afwasautomaten, waardoor het beste reinigingsresultaat wordt behaald.