Wij maken uw droomkeuken werkelijkheid!

Nieuwbouwprojecten

Keukens voor nieuwbouwprojecten: wat is er mooier dan een woning betrekken waarin de keuken van uw dromen staat?

Al  heel wat bouwbedrijven in Barneveld en wijde omgeving kunnen erover meepraten. Van Ginkel Keukens levert stijlvolle en betaalbare keukens voor nieuwbouwprojecten. Bij tal van dit soort projecten is van Ginkel Keukens betrokken. De ene keer leveren we een compacte keuken voor een startersappartement, de volgende keer een exclusieve keuken voor een vrijstaande woning.

Uitdaging
Voor de koper en verkoper van projectwoningen is de uitdaging hetzelfde. Hoe kunt u voor zoveel mogelijk wooncomfort realiseren voor zo min mogelijk geld? Aannemers en klanten waarderen op dit punt onze creativiteit. Er is namelijk veel mogelijk zonder concessies te doen aan kwaliteit!

Samenwerking
Onze samenwerking met bouwbedrijven ervaren kopers van woningen als een pluspunt. Veel mensen verruilen de standaard-nieuwbouwkeuken maar wat graag om voor een keuken die aansluit bij hun persoonlijke wensen. Zeker als u van het bouwbedrijf een keukencheque ontvangt die recht geeft op een flinke korting bij van Ginkel Keukens. Onze adviseurs zijn tot in detail voorbereid en hebben alle actuele bouwtekeningen beschikbaar. Daardoor kunnen we direct aan de slag met de juiste maten van uw toekomstige keuken.

Planning en oplevering
Het is zelfs bij een aantal aannemers mogelijk de keuken te plaatsen voordat de woning is opgeleverd. Op deze wijze is ook het leidingwerk al voor de oplevering verzorgd, zodat u als klant geen omkijken meer hebt naar de planning van uw droomkeuken.

 

 

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?