Een Van Ginkel keuken maakt ook u blij!

De nieuwe Miele-vacumeerlade

Nieuw bij Miele: de vacumeerlade, de perfecte aanvulling in uw keuken – voor talloze toepassingen en heerlijke gerechten.

Genieten van koken en eten
De nieuwe Miele-vacumeerlade overtuigt door de vele gebruiksmogelijkheden. Zo kunnen de meest perfecte omstandigheden gecreëerd worden om levensmiddelen te bewaren en kunnen ideale voorbereidingen getroffen worden voor sous-vide koken. Want wat is er mooier dan moeiteloos gerechten op tafel zetten die precies zo zijn zoals het kookboek belooft? Het principe van de vacumeerlade is bijzonder eenvoudig: aan in plasticfolie ver¬pakte levensmiddelen wordt alle lucht (zuurstof) onttrokken; vervolgens worden ze luchtdicht verpakt. Op deze manier kan de kwaliteit van de levensmiddelen langer behouden blijven. Bovendien bereidt de vacumeerlade de levensmiddelen optimaal voor op het sous-vide koken. In porties verdelen, voorraden aanleggen en voorbereiden, met een overheerlijk resultaat.

Sous-vide koken – werken als een volleerde kok
In veel professionele keukens is deze behoedzame kookmethode voor een intensere smaakbeleving al heel lang ingeburgerd. Sous-vide koken is het gevacumeerd bereiden van een levensmid¬del of gerecht op lage, constante tempera¬turen gedurende langere tijd. De stoomoven is hiervoor uitermate geschikt, want het uiterlijk, de vorm en de vitaminen en minera¬len van het levensmiddel of gerecht blijven in de stoomoven behouden. Met de vacu¬meerlade worden vlees, vis, groente en fruit optimaal voorbereid voor het sous-vide koken.

Binnenkort is dit prachtige apparaat ook te bewonderen in de showroom van Van Ginkel Keukens, bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Welkom in de showroom!