Wij maken uw droomkeuken werkelijkheid!

Moderne keukens

Strak en minimalistisch. Dat zijn de twee hoekstenen in een moderne keuken. Tot in detail is er aandacht besteedt aan spannende lijnen, hoogwaardige materialen en de nieuwste technieken. Een moderne keuken straalt rust en evenwicht uit. Daardoor draagt uw nieuwe keuken bij aan optische vergroting van de ruimte. Van Ginkel Keukens is specialist in de het moderne keukensegment.

Variatie in materiaal, kleur en vorm
De mogelijkheden qua ontwerp en samenstelling van een moderne keuken zijn grenzeloos. Net zoals een landelijke keuken is een moderne keuken een persoonlijke sfeermaker in uw interieur. Bijzonder, maar tegelijk uitgesproken in een moderne keuken is de combinatie met hout, uiteraard wel op de juiste manier verwerkt. De toevoeging van greeploze kastjes, roestvrijstalen apparatuur en het gebruik van glazen accenten maken uw keukendroom werkelijkheid. Naast de materiaalkeuze kunt u uw moderne keuken ook personaliseren door gebruik van verschillende kleuren. Bij een moderne keuken denkt u ongetwijfeld aan de kleur wit. Er zijn meer mogelijkheden. Doe inspiratie op in ons portfolio: zwart of antraciet kan ook! Ook qua vorm kunt u keuzes maken. Is uw wens een L-vorm, een rechte vorm of een moderne keuken met een kookeiland?

Gloednieuwe apparatuur
De finishing touch van een moderne keuken zit ‘em in de meest moderne apparatuur. Van Ginkel keukens gaat hierin voorop door het in-house Miele Experience Center. Hier maakt u kennis met de laatste trends van Miele. Wij werken natuurlijk niet alleen met Miele, maar hebben een breed scala met andere merken beschikbaar.

Bezoek de showroom
Onze showroom is één grote inspiratieruimte, met keukens in allerlei stijlen en prijsklassen. Met een kop koffie of thee voor u gaan onze keukenadviseurs graag aan de slag. Waarmee? Het samenstellen en ontwerpen van úw droomkeuken. Na een uur of twee krijgt u een maatwerk-3D-tekening mee, waar u thuis nog eens rustig naar kunt kijken. U bent altijd welkom voor een showroombezoek. Meteen een afspraak maken om uw droomkeuken te visualiseren?

 
Maak een afspraak Meer informatie

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?