Samen uw ultieme droomkeuken ontwerpen

Miele Kitchen Experience Partner

Als Miele Kitchen Experience Partner hebben wij een bijzondere samenwerking met het Miele Experience Centre in Vianen. Miele heeft ons uitgekozen als Kitchen Experience Partner op basis van de volgende punten:

– Uitstekende service
– Vertrouwd vakmanschap
– Advies op maat
– Deskundig personeel
– Breed assortiment
– Laatste productinnovaties

Voor een goed advies over Miele-inbouwapparaten bent u bij ons dus op het juiste adres en vanwege deze bijzondere samenwerking ontvangt u ook nog eens bijzondere extra’s bij uw aankoop van Miele-inbouwapparaten. Lees hierover meer bij de Miele-acties.

Kom naar het Experience Center in Vianen

Als aanvulling op uw bezoek aan onze showroom, kunt u ook vrijblijvend een bezoek brengen aan het Miele Experience Center in Vianen. In onze eigen showroom worden de basismodellen getoond en ook een aantal topmodellen uit de productgroepen stoomovens, koffieautomaten, afwasautomaten en afzuigkappen, maar voor de complete afspiegeling van het assortiment verwijzen wij u graag door naar het Miele Experience Center in Vianen. U kunt daar terecht voor een vrijblijvend advies van één van de Miele-adviseurs, waarna u weer bij ons terecht kunt voor de definitieve invulling van uw keuken. Kijk op www.miele.nl voor meer informatie en de openingstijden.