Samen uw ultieme droomkeuken ontwerpen

Landelijke keukens

Keukens in een landelijke stijl

Wat een karakter, zo’n keuken met een landelijke stijl! Met een flinke knipoog naar vroeger, naar vervlogen tijden. Het ontwerp van uw nieuwe landelijke keuken straalt door eenvoud. Soms zelfs ruwe eenvoud. Uw inspiratiebron in uw landelijke keuken? Robuuste rust. De ene klant valt bij een landelijke keuken meer voor een nostalgisch karakter: een mooi geprofileerde schouw, een porseleinen spoelbak en bronskleurige kranen. De ander kiest liever voor een houten keuken, het liefst handgeschilderd. In een keuken van hout gebruikt Van Ginkel Keukens diverse stijlen om een tijdloos en ambachtelijk karakter te creëren.

Een landelijke keuken als inspiratie

Een keuken is iets persoonlijks. Daarom is het zeker mogelijk om stijlen uit verschillende tijden te combineren. Bijvoorbeeld een keuken met inspiratie uit vervlogen tijden, maar afgewerkt met een modern karakter: een betonnen werkblad, een RVS spoelbak en een strak gestucte schouw.

Bezoek de showroom

Kiest u voor de nostalgische kant of een moderne twist? Of worden het handgeschilderde kraalschrootdeurtjes of toch onbewerkt eikenhout? Uw persoonlijke sfeer maken wij realiteit. Kom uw keuken in landelijke stijl inademen in onze showroom. Daar helpen onze gepassioneerde keukenadviseurs u graag met uitgebreide stijladviezen en het ontwerpen van uw eigen droomkeuken. Maak een afspraak of kom langs!

 
Maak een afspraak Meer informatie

Showroom

Wilt u weten hoe het er allemaal écht uitziet? Bezoek dan onze showroom.

Maandag t/m donderdag van 9.00 t/m 18.00 uur
Vrijdag van 9.00 t/m 21.00 uur
Zaterdag van 9.00 t/m 16.00 uur

Zon-en feestdagen gesloten.

Aangepaste openingstijden

Goede Vrijdag 17.00 uur gesloten
Tweede Paasdag gesloten
Koningsdag gesloten
Hemelvaartsdag gesloten
Tweede Pinksterdag gesloten

Keukencentrum Van Ginkel is gevestigd aan de Marconistraat 8, 3771 AM
te Barneveld (op bedrijventerrein ‘De Valk’).

Heeft u de aanbiedingen van onze showroommodellen al bekeken?