Alles tot in de puntjes geregeld

ArtLine – Perfectie door eenvoud

Vanaf 1 september 2016 verkrijgbaar bij Miele Kitchen Experience Partners
De meest innovatieve techniek in een exclusief, tijdloos design – dat is het uitgangspunt van Miele. Van daaruit heeft Miele een nieuwe apparatenserie ontwikkeld: ArtLine. De pure elegantie van de greeploze apparaten is een uiting van absolute klasse. Ontdek de eerste, echt greeploze inbouwapparaten vanaf 1 september 2016, verkrijgbaar bij Van Ginkel Keukens als Miele Kitchen Experience Partner.

Exclusief actie-aanbod bij Van Ginkel Keukens als Miele Kitchen Experience Partner

Uw keuken is de plek waar u geniet en zich volledig thuis voelt. Daarom verdient uw keuken de meest kwalitatieve apparatuur. Kies dan ook voor de stijlvolle inbouwapparaten van Miele, waarbij de apparaten qua vorm, materiaalgebruik en functionaliteit volledig op elkaar zijn afgestemd.

Design is echter in onze ogen niet alleen het uiterlijk van een apparaat, maar ook de beleving tijdens het gebruik. Want tijdens het gebruik van Miele-apparaten komt uw keuken pas echt tot leven. En om ervoor te zorgen dat u de vele voordelen van de Miele-inbouwapparaten optimaal kunt benutten, bieden wij u – afhankelijk van het aantal aangeschafte Miele-inbouwapparaten – tijdelijk aantrekkelijke extra’s.

Het actie-aanbod is alleen geldig bij aanschaf van Miele-inbouwapparaten tussen 1 september 2016 tot en met 28 februari 2017 bij een Miele Kitchen Experience Partner. Vraag uw Miele Kitchen Experience Partner naar meer informatie.

Bij aanschaf van drie Miele-inbouwapparaten
Kiest u voor drie Miele-inbouwapparaten, waaronder minimaal één stoomoven of oven (met magnetron) uit de 6800, 6600 of 6401/6400-serie, dan krijgt u een Op de Koffie!-service of de apparatenworkshop Koken met Miele voor vier personen cadeau.
Tijdens een Op de Koffie!-service bij u thuis demonstreert een Miele-adviseur u alle gebruiksmogelijkheden van uw apparaten, laten wij u zien hoe eenvoudig u de apparaten kunt bedienen en krijgt u allerlei nuttige gebruikstips.
Gedurende de drie uur durende workshop Koken met Miele in het Miele Culinary Institute leert u maximaal gebruik te maken van uw apparaten. De workshops worden begeleid door professionele Miele-koks. Aan het einde van de kookworkshop geniet u, onder het genot van een drankje, van uw eigen bereide gerechten.

Bij aanschaf vanaf vier Miele-inbouwapparaten
Kiest u voor vier of meer Miele-inbouwapparaten, waaronder minimaal één stoomoven of oven (met magnetron), dan krijgt u het Miele Zekerheidsplan van vijf jaar op alle aangeschafte apparaten cadeau. Kiest u voor vier of meer Miele-inbouwapparaten, waaronder minimaal één stoomoven of oven (met magnetron) uit de 6800, 6600 of 6401/6400-serie, dan krijgt u ook nog eens een Op de Koffie!-service of de apparatenworkshop Koken met Miele voor vier personen!
Ons onophoudelijke streven naar de beste kwaliteit en het hoogste gebruikscomfort heeft ertoe geleid dat Miele-apparaten een bijzonder lange levensduur kennen. Maar voor elk elektrisch c.q. mechanisch huishoudelijk apparaat geldt dat er storingen kunnen optreden. Zelfs bij Miele-apparaten. Profiteer daarom nu van vijf jaar zekerheid op uw aangeschafte Miele-inbouwapparaten, waarbij de kosten voor reparatie gedekt zijn.